zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Peuterspeelzaal op bezoek in de bieb

3 april 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - De peuters van Peuterspeelzaal Pippeloentje uit Woudrichem bezoeken deze week de bibliotheek in Giessen. Het Thema is: Peerke. 

Sappie Peer wandelt op een zonnige dag naar het park. Daar wil hij een dutje doen. Maar hij heeft last van het lawaai om hem heen. Om niets te horen, doet hij zijn oren uit. Als hij weer wakker wordt, zijn z'n oren verdwenen! Wat nu? 'Peerke', gebaseerd op het prentenboek 'Waar zijn mijn oren' van Annemieke Pecht en Loes Hermans, is opgebouwd rond het thema "zintuigen".

Ervaren
'Peerke' richt zich op het bibliotheekbezoek van peuters en sluit aan bij de activiteitencyclus `Horen doe je met je ....' van het Expertisecentrum Nederlands. Met 'Peerke' kunnen peuters hun verschillende zintuigen op een speelse manier ervaren. In voorbereiding op het spannende bibliotheekbezoek hebben de peuters van Pippeloentje ook op de speelzaal met dit boek gewerkt.

Lees meer over:

Giessen pippeloentje
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.