woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Bouw Almstaete in de ijskast

3 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Het afgelopen jaar bracht Woonstichting Land van Altena het nieuwbouwplan Almstaeten in de verkoop. Inmiddels is gebleken dat er onvoldoende appartementen zijn verkocht om het plan door te laten gaan. Daarop werd besloten de bouw van 24 appartementen niet door te zetten. Op dit moment is nog niet bekend of de koopappartementen op een later tijdstip alsnog de verkoop in gaan.

Woonstichting Land van Altena heeft daarentegen wel besloten eind mei 2012 te starten met de bouw van vijf huurappartementen en een activiteitenruimte. Deze worden gebouwd tegen de bestaande 54 appartementen aan de Antonialaan in Almkerk. De huurappartementen worden eind 2012 te huur aangeboden via het woonruimteverdeelsysteem Wonen in Altena.  De ruimte rondom het gebouw, waar oorspronkelijk de koopappartementen gepland waren, wordt na de bouw van de huurappartementen ingericht als een parkje met parkeerplaatsen. 

Lees meer over:

Almkerk bouw almstaete
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.