zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Vijfdaagse reis De Gouden Jaren

2 april 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Ouderenvereniging De Gouden Jaren organiseert een vijfdaagse vakantiereis in Noord-Holland van 18 t/m 22 juni voor haar leden. Ook niet- leden kunnen deelnemen.

Er wordt gereisd per bus van Zwaluw Reizen en er is een gastvrouw/-heer aanwezig. Er zijn vier overnachtingen in Best Western Hotel Spaander te Volendam, tussen het IJsselmeer en de befaamde Volendammerdijk. Het wereldberoemde hotel Spaander met meer dan 1.000 schilderijen aan de muur. In 2006 bestond het pand 125 jaar en is nog altijd een perfecte locatie voor overnachtingen, diners, zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.
Er worden dagelijks excursies gemaakt met onder meer Rondvaarten, Stoomtram Hoorn – Medemblik, entree Zuiderzeemuseum, Retour overtocht Den Helder – Texel, Sfeerboerderij J.C. Lont en Roofvogelshow. Dagelijks is er een koffietafel en een driegangendiner.

Aanmelden
Meer info over aanmelden en kosten leest u op De Agenda van Aalburg.net: KLIK HIER

Lees meer over:

Genderen gouden jaren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.