woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Werkendam geen zeggenschap over Noordwaard

2 april 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Tijdens de behandeling van het agendapunt hergebuik van  thermisch gereinigde grond in de Noordwaard bleek dat de landelijke overheid - en niet de gemeente Werkendam - hier zegenschap over heeft.. Het CDA uit Zijn verbazxing hierover op de partijsite: 'Als er in onze gemeente een hekje verkeerd wordt geplaatst komen we met een bouwstop. Nu hebben we niets te vertellen over ons eigen gebied.'

Het CDA verzocht  de wethouder inmiddels om met Rijkswaterstaat (RWS) hierover in gesprek te gaan. Bekend is dat het CDA tegenstander is van hergebruik überhaupt in de Noordwaard. Verder vragen de Christen Democraten een betere informatie  naar de bewoners en de gemeenteraad. De partij dringt aan op een goede constructieve, maar ook snelle, oplossing. 

Zie ook:

Lees meer over:

politiek Werkendam Noordwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.