Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Den Doorn heeft Sportman van het jaar 2012

2 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Walter van der Stelt heeft dé prijs van 2012!  Van der Stelt (Zwemvereniging Den Doorn) werd verkozen tot Sportman van het jaar 2012. Hij kreeg als aandenken hiervoor een prachtig en uniek beeldje. 

Op vrijdag 30 maart  werd voor het eerst het Sportgala van de gemeente Woudrichem gehouden. Hierbij werden de sporters die iets gepresteerd hebben in het jaar 2011 gehuldigd en in het zonnetje gezet. Als eerste werden alle sporters gepresenteerd en kregen een medaille als aandenken. Aan het einde van de avond werden Sportvrouw, Sportman, Sporttalent en Sportteam van het jaar 2011 bekend gemaakt.

Zie ook:

Lees meer over:

woudrichem sportgala
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.