Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

In Memoriam: Bep Viveen

2 april 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  'Tijdens de afgelopen voetbalvolle zaterdag werd VVV Woudrichem het droevige nieuws meegedeeld betreffende het overlijden van haar erelid Bep Viveen. Bep is ruim 80 jaar geworden en was al enige tijd ziek. Voor v.v.Woudrichem is Bep van grote betekenis geweest. Zo had hij binnen de vereniging diverse taken op zich genomen waarbij de duur van zitting in het bestuur nog het meest in het oog springt.

Bep is maar liefst 34 jaar onderdeel geweest van het bestuur waarbij het merendeel van de periode in beslag werd genomen door de functie als secretaris van de vereniging. In de periode 1979-1986 vervulde Bep de functie van voorzitter. Hij was niet een persoon die zozeer op de voorgrond moest treden, maar verzette achter de schermen echter veel werk voor zijn club. De laatste tijd volgde Bep zijn v.v.Woudrichem op de achtergrond, maar was nog altijd belangstellend aanwezig op de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Voetbalvereniging Woudrichem verliest met Bep een echte clubman en een groot voorbeeld voor velen. Wij wensen zijn echtgenote Janny, zoon Jaap met echtgenote Geertje en alle kleinkinderen sterke toe de komende periode.'

Bestuur VV Woudrichem

Lees meer over:

Voetbal sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.