maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Drukte rond verkoop rond Nieuwe S

31 maart 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Dertig koopappartementen stonden afgelopen donderdag in de etalage tijdens een drukke verkoopavond in Bistro de Heerlijckheid. Bezoekers stonden zelfs buiten om de maquette van het nieuwe centrumplan te bewonderen en binnen beantwoordden de makelaars en mensen van Woonlinie en Bimo Bouw B.V. de vele vragen. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen.

Het bestaande winkelcentrum De Es in Sleeuwijk wordt verplaatst naar de hoek van Transvaal en de Eikenlaan in Sleeuwijk, op steenworp afstand van de A27. Op deze nieuwe locatie komen winkelen en wonen bij elkaar. Het gaat om 30 koopappartementen met een verkooprijs vanaf € 169.000 vrij op naam, 26 huurappartementen en 15 woonvormen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Sfeervol
De woningen en winkels zijn straks gesitueerd rondom een dorpsplein. De straatjes, de variatie in gevels, het vele groen en een waterpartij zorgen voor een sfeervol geheel. Naast 50 grondgebonden woningen zijn er ook zelfbouwkavels beschikbaar die ten westen van het nieuwe winkelcentrum liggen.

De Nieuwe S is een ontwikkeling van Woonlinie en Bimo Bouw B.V. (een onderneming van Van Wijnen) en is in nauwe samenwerking met de gemeente Werkendam tot stand gekomen. Het ontwerp is van architect Mark Siebers, Groosmans Partners, Rotterdam.

Meer informatie over de Nieuwe S is te vinden op  www.denieuwes.nl 

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.