donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Andelo heeft Sporttalent en Sportvrouw van het jaar

31 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Op vrijdag 30 maart 2012 was het allereerste Sportgala Woudrichem waar sporters die in 2011 sportief gepresteerd hebben, gehuldigd. Voor Gymnastiekvereniging Andelo werden turnsters Francis Pellicaan, Esmee de Lorm, Charonne Kant, Tiffanny Wijnbelt en het sportteam Pupil 1 gelauwerd. Samen met hun trainsters namen alle talenten op het podium plaats.

Pupil 1 was vorig jaar het beste turnteam van Zuid-West Nederland. Individuele turnsters Tifanny en Charonne werden in hun categorie ook eerste van Zuid-West Nederland. Francis en Esmee mochten een tweede plaats in ontvangst nemen. Deze prestaties zorgden ervoor dat ze werden beloond met een medaille op het Sportgala Woudrichem.

Prijs
Aan het einde van de avond werden de sportvrouw, sportman, sporttalent en het sportteam van het jaar 2011 bekendgemaakt. Het team pupil 1 werd genomineerd als één van de drie kansmakers op de prijs sportteam van het jaar 2011. Zij moesten echter deze prijs afstaan aan het voetbalteam van VV Woudrichem.

Francis Pellicaan, Esmee de Lorm en Charonne Kant werden genomineerd als Sporttalent van het jaar. Naast een onder andere een snowboarder en twee tafeltennissers maakten zij kans op dat felbegeerde beeldje. Charonne Kant mocht de prijs in ontvangst nemen en is hiermee Sporttalent van  2011.

In de categorie Sportvrouw van het jaar maakte Tiffanny Wijnbelt kans. Zij werd ook door de onafhankelijke jury gekozen. Een prachtige afsluiter van haar turncarrière.

Lees meer over:

sport Andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.