donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Friendship naar Gorinchem met de Pasen

30 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ook dit jaar ligt ms Friendship, het schip van de interkerkelijke stichting Tienerfriends, tijdens het Paasweekend weer in Gorinchem! Drie volle dagen met activiteiten zoals een film, Praiseavond en meer. De bemanning nodigt iedereen van harte uit voor dit bijzondere weekend. Tijdens de openingsuren is aan boord van ms Friendship van alles te doen voor jong en oud.

Op zaterdag is er voor jongeren die willen deelnemen als medewerker een volledig dagprogramma. ’s Avonds gaat ms Friendship open voor bezoekers. Tijdens eerste en tweede Paasdag is aan boord van alles te doen voor jong en oud.
Op eerste Paasdag (zondag) is het schip open tussen 12.00 en 00.00. Om 21.00 uur (na afloop van de jaarlijkse Paasjubel in sporthal de Oosterbliek) is de PaasPraise, de muzikale begeleiding van deze speciale Paasdienst wordt verzorgd door de band “Prais ‘n’ the Rock”.

Paasevangelie
Op maandagochtend zullen verschillende groepen met jongeren te vinden zijn in Gorinchem en zal er op diverse manieren aandacht worden gevraagd voor het Paasevangelie. Iedereen is ook op maandag van harte welkom op ms Friendship (10.00 – 15.00). Het schip ligt bij de Merwedesluis (aan het begin van de binnenstad, kruising Korte brug-Westwagenstraat). De koffie met wat lekkers staat klaar en er is ruimte voor een goed gesprek of om een potje te gamen, darten of tafeltennissen. Toegang en consumpties zijn gratis. (Foto Tienerfriends)

Meer informatie is te vinden op: www.tienerfriends.nl. Opgeven als medewerker kan bij Josca Kuijt: j.kuijt@tienerfriends.nl

Lees meer over:

Werkendam Pasen Friendship
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.