donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Werkendams pontje definitief uit de vaart

30 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM – Aanstaande zaterdag  vaart het oude pontje tussen Werkendam en Hardinxveld  voor het laatst. Vanaf maandag 2 april kan iedereen gebruik maken van de allernieuwste veertaxi De Gorinchem XI die wordt ingezet op het nieuwe traject Gorinchem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld. Het CDA geeft aan ook grote waarde te hechten aan het oude pontje en wil dit voor Werkendam behouden.

Eerder werd door de partij voorgesteld de oeververbindelaar in te zetten bij het Biesboschmuseum. Afgelopen raadsvergadering heeft het CDA aan wethouder De Jong gevraagd te onderzoeken of er een bestemming gevonden kan worden waardoor de pont behouden blijft voor  Werkendam. De wethouder deed een toezeging de mogelijkheden te zullen bekijken.

Lees meer over:

cda Werkendam pontje
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.