woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Rabobank Altena steunt dressuursport

29 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Op 14 maart ondertekenden Rabobank Altena en Landelijke Rijvereniging & Pony Club (LR en PC) Oudendijk een driejarig sponsorcontract. De laatste is vooral blij met dit contract. De vereniging organiseert jaarlijks een dressuurwedstrijd bij Stal Brons in Werkendam en deze dag is niet mogelijk zonder sponsors. "Wij zijn dan ook erg blij dat zoveel bedrijven hier aan meewerken en dat de Rabobank dit jaar extra prijzen beschikbaar stelt om de dressuursport nog meer te promoten," vertelt de penningmeester van LR en PC, mevrouw Burghout. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit het Rabobank talentenplan-pakket.

Wedstrijd
De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 28 april a.s. en dressuurcombinaties uit alle regio's kunnen zich hier voor inschrijven via startlijsten.nl of via de site van KNHS.

Lees meer over:

sport Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.