zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Flitsend over de N238: vergeet het maar!

28 maart 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Het gedeelte van de N283 tussen Genderen en Meeuwen wordt op dit moment stevig op de schop genomen. Reden waarom het verkeer ter plaatse niet harder mag dan 30 kilometer per uur. Inmiddels heeft de politie langst dit traject flitspalen geplaatst. Herhaaldelijk veroorzaken te hard voorbij scheurende automobilisten gevaar voor de wegwerkers en het fietsend verkeer. Snelheden van meer dan 100 kilometer per uur worden dan niet geschuwd.

Duur
De politie gaat op het traject ook mobiele controles houden. Een overtreding kan dan een duur grapje worden. 10 kilometer te hard rijden kost normaliter 65 euro, eenzelfde overtreding bij  wegwerkzaamheden vraagt 97 euro van de portemonnee.
 

Lees meer over:

Politie Meeuwen Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.