zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Rally slaat aanval af

26 maart 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Rally 1 heeft tegen De Zwaantjes 1 uit Sint Michielsgestel in een uitwedstrijd 5-5 gespeeld. De Zwaantjes stonden op de vierde plaats achter Rally en roken dus kansen. Het team van de Zwaantjes ging vol voor de winst maar kwam niet verder dan een gelijk spel.

Kopman Daniel Gritto bleef weer ongeslagen, Daniel staat met een 100% score van vijftien wedstrijden gespeeld en vijftien gewonnen op kop van het individuele klassement van de dwrde klasse. Geza Gritto verloor jammer genoeg wel alle drie zijn wedstrijden. Julian de Waal won zeer knap twee van zijn drie wedstrijden en het blijkt maar weer dat investeren in de jeugd zeker loont.  Jammer dat de dubbelpartij niet in winst werd omgezet, maar het resultaat was toch naar tevredenheid. Rally 1 blijft door deze stand stevig op de derde plaats staan.
 
Volgende week komt Kruiskamp uit Den Bosch naar Wijk en Aalburg... Dus voor een avond met veel strijd en sportiviteit kom gerust eens kijken aan de Tulpstraat.
 
Jeugd Rally 1 verpletterd Yerseke 1 
Ook de jeugd sloeg er stevig op los, helemaal in Yerseke werd de tegenstander verpletterd. Alleen Petro van helden verloor een wedstrijd, William Lagrouw en Tonnie Brouwers bleven beide ongeslagen. Ook het dubbel werd in winst om gezet en gingen ze met een mooie 9-1 winst weer naar huis.Rally 1 staat nu met zes wedstrijden gespeeld en 46 punten op de eerste plaats, gevolgd met 6 punten minder TTV Bergeijk.

Lees meer over:

sport ttv rally
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.