vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Geen Pools (strooi)zout in HAK-groenten

26 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - In reactie op de berichtgeving van vandaag in diverse media dat Pools strooizout mogelijk ook gebruikt is in Nederlandse etenswaren, verklaart groentefabrikant HAK dat er in geen van de HAK-producten Pools (strooi)zout is en wordt gebuikt. 'HAK gebruikt uitsluitend consumptiezout (Food Grade Salt)', aldus het bedrijf. 'Dit type zout is geschikt voor de verwerking in levensmiddelen en dus menselijke consumptie.' HAK krijgt consumptiezout geleverd van een tweetal leveranciers in Europa, te weten Frisia zout met productiel.

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.