dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Tweede plaats voor meisjes team Andelo

26 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Afgelopen weekend namen vier teams van gymvereniging Andelo deel aan de clubteamvoorronde in Waspik, georganiseerd door Turnschool Alianza. Hierbij konden de turnsters zich plaatsen voor de clubteamfinale op 2 juni 2012 in Prinsenbeek.

In de ochtend was het de beurt aan het team van de vijfde divisie verplichte oefenstof en het team vijfde divisie keuze oefenstof. Beide teams bestonden uit vier meisjes, waarvan de drie beste meisjes meetellen voor de totale punten voor het team. Het team dat de keuze oefenstof turnde, had een mooie wedstrijd. Met wat kleine foutjes behaalde zij een prima 7e plaats met een puntentotaal van 116.50. Het team met de verplichte oefenstof, bestaande uit Esra Kostense, Eva de Fijter, Fleur de Lorm en Amy van Wijk turnde een uitermate goede wedstrijd. Op balk waren zij zeer stabiel en ook op sprong behaalde zij hoge punten. Met 140.65 punten mochten zij plaatsnemen op de tweede plaats. Hiermee hebben ze zich ook geplaatst voor de clubteamfinale op 2 juni.

Sterk
’s Middags was het de beurt aan de teams vierde divisie verplichte oefenstof en zesde divisie verplichte oefenstof. Het team van de zesde divisie bestond uit een combinatie van twee meisjes van Andelo en twee meisjes van gymvereniging WIK Wijk en Aalburg. Deze samenwerking worp zijn vruchten af, want de meisjes behaalden een verdiende derde plaats met een totaal van 138.40.
Het team van de vierde divisie begon zeer sterk op sprong en vloer. Ook balk was een onderdeel waarop de meisjes erg goed presteerden. Dit team behaalde dan ook een derde plaats. Omdat de doorstroming naar de finale alleen weggelegd was voor de twee beste teams, hebben deze meisjes zich helaas niet weten te plaatsen voor de clubteamfinale.

Lees meer over:

sport andel andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.