zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

De Kandelaar bij de bakker

24 maart 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op maandag 19 maart gingen de kinderen van groep 1/2b en groep 1/2a van CNS De Kandelaar in een lange rij auto’s naar bakkerij Verba in Rijswijk aan de Dorpsstraat. Met eigen ogen zien wat er in een echte bakkerij gebeurt is natuurlijk nog veel leuker dan werken op school.

Bij aankomst gaan de kinderen met hulp van de bakkers in groepjes koekjes maken. Na gedane arbeid is er voor iedereen drinken met een soesje. Daarna was het nog steeds geen tijd terug te gaan naar school. De kids mochten ook nog een slagroomtaartje versieren. Toen al het gebak gedaan was, werden zij ingepakt. De taartjes natuurlijk...
 

De kinderen keken snel nog even naar de koekjes die in de grote oven gingen en keerden toen met taart en al terug naar school. Dat werd ongetwijfeld smullen die verdere middag...

Lees meer over:

Rijswijk Verba kandelaar taartjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.