donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

De Spar: cheque voor Gymvereniging Andelo

22 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - In januari en februari hield De Spar uit Andel een actie waarbij de supermarkt € 2.000 zou schenken aan verenigingen uit het dorp. Ook Gymvereniging Andelo nam deel aan de actie en kreeg vandaag een cheque overhandigd. Trainster Nadine Noorloos en turnster Debora Verbeek namen deze in ontvangst..

De afgelopen maanden kon men bij de Spar kassabonnen deponeren in de ton van de vereniging die men wilde steunen. De vereniging met de meeste bonnetjes kreeg het hoogste percentage van de € 2.000. Voor Andelo, een relatief kleine vereniging, werden ook veel bonnetjes gespaard. De cheque die men kreeg vertegenwoordigde een bedrag van € 71,60.

Blij
"Met dit bedrag zijn wij als vereniging erg blij. Het is meer dan welkom en kunnen het goed gebruiken voor de aanschaf van een plankoline, wat volgend jaar een verplicht toestel binnen de turnsport gaat worden. Wij willen alle deelnemers aan de actie hartelijk bedanken voor hun kassabonnen en willen de Spar uit Andel bedanken voor de geweldige actie die door hun op poten is gezet en het mooie bedrag dat wij hebben mogen ontvangen", aldus Andelo op haar website.

Lees meer over:

sport Andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.