woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Samenwerking Altenagemeenten krijgt vorm

21 maart 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Dinsdag 20 maart 2012 is er in het gemeentehuis van Woudrichem een bijeenkomst geweest van de gezamenlijke gemeenteraden van Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Tijdens deze avond is onder andere gesproken over de samenwerking,  het verbeterplan en de uitwerking daarvan. 

De colleges hebben de gemeenteraden geadviseerd de samenwerking  nu op te gaan pakken. Dat betreft een proces om via voorkeursvarianten te werken naar een eindbeeld van de samenwerking. De raden willen zich voor de zomervakantie uitspreken over het plan.

Voor uitgebreide informatie en de presentatie die tijdens deze avond is vertoond, klik HIER.  

Lees meer over:

Altena gemeenten samenwerking
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.