woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Masters ZV Den Doorn in vorm

21 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  Afgelopen weekend vond in Eindhoven de tweede masterswedstrijd van het seizoen plaats. ZV Den Doorn was met maar liefst elf zwemmers goed vertegenwoordigd. In het Pieter van den Hoogenband-zwemstadion klokten de zwemmers uitstekende tijden.

De wedstrijd begon met de 4x50m wisselslag estafette, waar Den Doorn met een dames- en een herenteam op uitkwam. Nico Swart, Wouter van der Stelt, Pim Scheffer en Dick Burghout zwommen naar een tijd van 2.13.69. De dames, Lisette Littooy, Devina de With, Lisanne van Noorloos en Ineke Branderhorst noteerden een tijd van 2.47.54. Nico Swart en Dick Burghout waren goed in vorm op de 100m wisselslag: beide heren wisten hun tijd met ruim anderhalve seconde te verbeteren. Nico Swart haalde vervolgens ook op de 25m schoolslag een PR binnen.

PR's
Op de 25m rugslag waren er PR’s weggelegd voor Sander van Tilburg en Lisanne van Noorloos. Wouter van der Stelt wist daarna op de 200m vrije slag een meer dan uitstekende tijd neer te zetten: hij haalde maar liefst drie seconden van zijn tijd af en zwom nu een tijd van 2.27.58! Ook de 25m vrije slag bleek een goede afstand voor het verbeteren van de persoonlijke records: Pim Scheffer, Tom Uilenberg, Dick Burghout en Sander van Tilburg zwommen allen een door hun nog nooit eerder gezwommen tijd. Als laatste kwam Den Doorn met Wouter van der Stelt, Lisanne van Noorloos, Tom Uilenberg en Nico Swart uit op de 4x100m vrije slag estafette.

Met tien persoonlijke records kunnen de masters terugkijken op een uitstekende wedstrijd en kunnen ze zich gaan opmaken voor de volgende masterswedstrijd die op 22 april in Nijmegen plaatsvindt. (ZV Den Doorn)

Lees meer over:

sport Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.