donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Leukste sportvereniging van Woudrichem

21 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Wie meent dat de Almkerkse Christelijke Korbal Club (ACKC) de allerleukste sportvereniging van Woudrichem is, doet er goed aan zijn stem uit te brengen op ACKC en kans te maken op onder meer een Londenreis tijdens de Olympische Spelen.

Voor elke stem keren organisatie en sponsors vijf eurocent uit aan een goed doel naar keuze: Right To Play, Stichting Spieren voor Spieren en Kika.

Stemmen
Op de website werft de korfbalclub zoveel mogelijk stemmen: 'We kunnen een titel winnen voor de vereniging met de meeste stemmen en een titel voor de beste cijfers voor de sfeer, de gezelligheid, enthousiasme van de vrijwilligers en positieve uitstraling. Breng nu je stem uit op AKCK en spoor anderen ook aan: www.leukstesportvereniging.nl '

Er worden twee sportclubs per gemeente gekozen en afgevaardigd voor provinciale verkiezingen. Daarna volgt weer een landelijke verkiezing. De stemronde voor leukste sportvereniging per gemeente loopt tot 31 juli 2012.

Lees meer over:

stemmen Almkerk ACKC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.