maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Nog steeds gekriebel

21 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Basischool Oudendijk hield 19 maart weer een luizencontrole op school. Het aantal leerlingen met levende hoofdluis bleek een stuk lager dan de keer eerder. Dat neemt niet weg dat er nog steeds leerlingen zijn die iedere dag door hun ouders gecontroleerd en gekamd moeten worden, pleit de school op haar website. 'Er is contact geweest met betreffende ouders en de intentie is er om er van alles aan te doen om deze plaaggeest uit onze school te bannen.'

Brief
In de brief aan de ouders laat de school weten: ' Ik wil u met klem adviseren om uw kind(-eren) in ieder geval één keer per week goed te controleren – het advies is om dit met een luizenkam te doen. Ook als er bij de luizencontrole op school bij uw kind geen levende hoofdluis is gevonden!  Ik verwijs u graag naar de informatiebrief die u een aantal maanden geleden heeft ontvangen, met daarin de tips en adviezen van de GGD en RIVM.'

Klik hier voor de brief

 

Lees meer over:

Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.