vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Oliebollen voor Tanzania

20 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Drie jongeren uit Werkendam zullen komende zomer met World Servants naar Tanzania gaan om daar woningen voor de allerarmste mensen te bouwen. De huizen waarin deze mensen wonen zijn gebouwd van zand en gras, zodra het regent storten veel huizen in. De lokale bevolking heeft vaak geen geld om een stenen huis te bouwen. World Servants bouwt nieuwe woningen voor de mensen, zodat ze een toekomst op kunnen bouwen.

Om de woningen te realiseren wordt er een oliebollenactie georganiseerd op vrijdag 23 maart. De oliebollen, die gebakken worden door bakker Van der Steenhoven, worden verkocht op de Hoogstraat, bij de C1000 en de MCD in Werkendam. Op zaterdag 31 maart is er ook weer een autowas-actie voor Tanzania.

Voor meer info zie De Agenda op Werkendam.net.

Lees meer over:

Oliebollen Werkendam tanzania
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.