dinsdag 25 januari 2022

Alles over Altena

Regio in WOII vertelt over neergestorte Lancaster bij Werkendam

20 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Verhalen die het waard zijn om bewaard te blijven. Omdat zij over mensen gaan, historisch zijn en altijd indrukwekkend. Dat is de reden waarom de redactie van WoudrichemPUNTnet - samen met Wiebe de Ringh - die waard-te-vertellen-verhalen een plek geeft onder de noemer Tweede Wereldoorlog in de regio.

Actueel
Zo kon ook het actuele verhaal over de neergestorte Avro Lancaster bij Werkendam op 22 juni 1944 worden toegevoegd. De gemeente Werkendam doet juist op dit moment onderzoek naar de mogelijkheden dit gecrashte toestel te bergen. Lees over deze kist in de rubriek Regio in WOII - 'Werkendam, 22-6-1944'

Verhalen
Kent u ook nog verhalen van ouders, familie of vrienden? Vindt u het belangrijk dat die eveneens verteld worden? Woudrichem.net biedt graag een platform. De redactie ontvangt ze graag.

Lees ook het artikel op Werkendam.net

Lees meer over:

wereldoorlog Werkendam lancaster
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.