Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Woonlinie gebruikt geen derivaten

19 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het gebruik van rente-instrumenten binnen de corporatiesector is op dit moment een veelbesproken onderwerp. Enkele corporaties zijn door derivatengebruik in zwaar financieel weer terechtgekomen. Woonlinie betreurt deze affaire zeer, aldus een uitgegeven bericht.
De woningcorperatie, met kantoren in Woudrichem en Zaltbommel, meent dat deze zaken niet alleen het imago van alle andere corporaties schaadt, maar ook afbreuk doet aan het werk van de corporaties om het woon- en leefklimaat te verbeteren.

Traditioneel
Woonlinie laat weten: 'Wij hechten er u te informeren over het gegeven dat Woonlinie geen rente-instrumenten gebruikt, ook niet ter afdekking van renterisico’s. Wij zijn dus in het geheel niet in het bezit van rentederivaten. De financiering van onze activiteiten loopt via traditionele kapitaalmarktleningen met langlopende vaste rentepercentages.'
 

Lees meer over:

woudrichem woonlinie derivaten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.