dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Bronzen medaille voor Andelo

19 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zaterdag waren de voorrondes voor de regiokampioenschappen 2012. Tijdens deze wedstrijd konden de meisjes van Gymverenigign Andelo zich plaatsen voor de regiofinale en de toestelfinales. Met maar heel weinig beschikbare plaatsen behaalde Andelo toch vier regiofinales en acht toestelfinales. Een goede prestatie!

Om half 8 vertrokken de eerste meiden vanuit Giessen, richting de sporthal in Vlijmen waar de kampioenschappen plaatsvonden. Dit jaar werd de voorronde georganiseerd door turnvereniging Inion uit Heusden. Een goed verzorgde wedstrijd die gelukkig ook nog flink inliep door de goede organisatie.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

sport andel andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.