Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Man zakt in elkaar na aanrijding

19 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM: Een getuige meldde om 02.10 uur op zondag 18 maart een aanrijding aan 't Rond. Hier was een bestuurder tegen een lantaarnpaal aan gereden. De lantaarnpaal was afgebroken en omgevallen.

Bij aankomst van de politie bleek de bestuurder behalve tegen de lantaarnpaal, ook nog tegen meerdere bomen te zijn aan gereden. Het voertuig was beschadigd en de automobilist had op zijn weg een oliespoor achtergelaten. Onderweg kwam de politie onderdelen van de auto tegen. Het voertuig zelf stond geparkeerd aan de Wethouder Viveenstraat. De politie ging naar de woning waar de eigenaar van het voertuig ingeschreven staat. Hier hielden ze de 21-jarige bestuurder uit Woudrichem aan. Hij verkeerde onder invloed van alcohol.

Op het moment dat de agenten vertrokken kwam er een melding binnen van een man die onwel was geworden na een aanrijding. Het bleek om een 22-jarige man uit Woudrichem te gaan die tijdens de ongevallen bijrijder was geweest van de 21-jarige verdachte. De 22-jarige man had letsel opgelopen bij de aanrijding en was door de verdachte thuis afgezet. Hier was hij in elkaar gezakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij een ademanalyse onderging. Hieruit kwam een uitslag van 615 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

Politie woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.