vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Open Dag Veertaxi

19 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - GORINCHEM:  De Gorinchem XI is de allernieuwste veertaxi van Veerdienst Gorinchem en zal met ingang van 2 april 2012 worden ingezet op het nieuwe traject Gorinchem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld.

Om de huidige en toekomstige klanten met de Gorinchem XI kennis te laten maken wordt zaterdag 31 maart een Open Dag gehouden van 11.00 tot 15.00 uur. Naast de mogelijkheid het schip te bekijken zal er tevens een medewerker van Damen Hardinxveld aanwezig zijn om specifieke vragen te beantwoorden. Dit alles bij de steiger Buiten de Waterpoort in Gorinchem.

Lees meer over:

Werkendam veertaxi
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.