zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Zoektocht naar de meest Brabantste Brabander

17 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA / BRABANT - De Brabant Awards is dé spannende zoektocht naar de Brabantste Brabander. Want Brabanders zijn bijzondere mensen. Ze zoeken slimme oplossingen, ondernemen met lef en zoeken graag de samenwerking op. Maar ze zijn ook Bourgondisch, gastvrij en gemoedelijk. Kortom: Brabanders combineren moeiteloos de harde én zachte kanten van het leven. Wie gun jij een Brabant Award?

Succes en sfeer
Ken jij een Brabander die de harde en zachte kanten van het leven feilloos combineert? Bij wie succes en sfeer hand in hand gaan? Nomineer hem of haar vandaag nog voor een Brabant Award! Er zijn drie awards: voor de Brabantste Brabander, het Brabantste Bedrijf en de Brabantste Student. Je mag in alle categorieën nomineren. Doe mee en maak kans op mooie prijzen! 

Nomineer jouw favoriet!
Wie ga jij inschrijven? Bijvoorbeeld die slimme buurman of de vriendin waar je zo trots op bent. Misschien wel het bedrijf waar je werkt? Je mag ook jezelf voordragen! In elke categorie kiest de vakjury vier finalisten. De finalist die de meeste publieksstemmen verzamelt, wint een Brabant Award! Kom in actie en nomineer jouw favoriet!

Lees meer over:

Altena brabantse brabander
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.