vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Vijftien maanden rijontzegging na glaasje teveel

17 maart 2012 (door WerkendamNet)

HANK/BREDA - Een man uit Hank negeerde op 15 november 2011 in Werkendam een stopteken van de politie. Agenten gingen daaropvolgend direct achter de man aan. De automobilist slingerde over de volle breedte van de weg. 

Na de aanhouding constateerde de politie een alcoholpercentage van 1165 milligram.  De politierechter veroordeelde de Hankenaar conform de eis van de officier van justitie: een werkstraf van 36 uur met een rijontzegging van 15 maanden. Het aloude 'g;aasje op, laat je rijden' geldt voor deze automobilist in ieder geval letterlijk.

Lees meer over:

Politie Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.