donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Loket Altena en Radio AalburgFM op Open Coffee Stip

16 maart 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - De derde bijeenkomst van Open Coffee Altena, het informele ondernemersnetwerk, is op donderdag 5 april in Wijk en Aalburg. Gastheer dit keer is Ondernemersvereniging Aalburg. Lokatie: evenementencentrum d’Alburcht.

Van 09.30 tot 11.00 uur zijn ondernemers welkom om elkaar te ontmoeten. Consulent Uitstroom en Activering Dinie den Dunnen is aanwezig om ondernemers te informeren over het Loket Altena. Ook Radio Aalburg FM zal zich presenteren op de Open Coffee Stip.
De Open Coffee Stip is een manier voor ondernemers om hun producten of diensten te presenteren aan een breed publiek van ondernemers en anderen.

Radio
Radio AalburgFM besteedt komende periode op diverse momenten aandacht aan het succevolle businessnetwerk. Onder meer in het programma Onderweg, (Regioberichten) dagelijks te beluisteren tussen 17.00 en 19.00 uur. Ook de Vrijdagavondshow (op vrijdagen tussen 21.00 en 24.00 uur) omarmt Open Coffee Altena.

Website
OV Aalburg zal tijdens de derde editie van het business netwerk de nieuwe website van de vereniging lanceren. Voorzitter Hans Verbeek liet  weten dat Aalburgs burgemeester Fons Naterop de officiele handeling zal verrichten.

Alle reden dus om als ondernemer, manager, werkgever, politiek bestuurder of in welke hoedanigheid dan ook, aanwezig te zijn op 5 apil in d 'Alburcht.


Aanmelden
Aanmelden kan via LinkedIn groep Ondernemend Altena. Of via een e-mail naar coffeealtena@aalburg.net voor wie geen LinkedIn account heeft. 

Meer informatie vindt u op www.ondernemendaltena.nl

 

 

Lees meer over:

Open Coffee Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.