woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Veka Eurol Autorally in Werkendam

16 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De inwoners van het Land van Altena kijken er reikhalzend naar uit. Na meer dan drie jaar vergaderen met de drie gemeentes uit het land van Altena, Provincie Noord Brabant en Brabantse Biesbosch staan de BAC klassementsproeven na 28 jaar weer op de Nederlandse rallykaart.

Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2012 vindt de Veka-Eurol-Auto Altena Rally 2012 plaats. In totaal worden de rijders 165 km klassementsproef kilometers voorgeschoteld. Gemeente Werkendam zal het kloppend hart worden, met  de Veka Group als centraal middelpunt.

In de Veka tentoonstellingshal, aan de haven in Werkendam, is de organisatie ondergebracht, met Start en Finish naast het hoofdkantoor van Veka. Daaromheen het serviceterrein inclusief de technische keuring. Ook het (in de vorm van een schip) Cafe / Clubhuis van Veka zal ter beschikking staan aan de organisatie. (Aelse dag)

Lees meer over:

sport Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.