Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Stoeptegels PSZ vinden nieuwe bestemming

15 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen zaterdag maakte Kinderopvang Woudrichem dankbaar gebruik van een genereus aanbod. Men mocht de stoeptegels van het oude terrein van peuterspeelzaal Pippeloentje hergebruiken.

De kinderopvangorganisatie heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en dit aanbod paste dan ook prima in dat streven. Maar liefst 2.500 stuks, goed voor 200 m2, werden er opgeraapt, op pallets gezet en vervoerd naar Het Bastion aan de Middelvaart. Een hele klus. Pedagogisch werkers, bestuursleden en zelfs de directeur trokken er hard aan. Loonbedrijf R.G. van Vugt en Aannemingsbedrijf van der Stelt stelden zichzelf en hun materieel belangeloos beschikbaar om Kinderopvang Woudrichem bij te staan.

Aantrekkelijk
Naast het bestraten van het terrein, werd ook het klimhuis in de natuurtuin, nu nog buiten gebruik, verankerd. Een belangrijke veiligheidseis. Verder werd een tiental paar laarzen en broeken aangeschaft, om de kleren schoon te houden tijdens het spelen met water en zand. Kinderopvang Woudrichem neemt deze maatregelen na zorgvuldig overleg met de oudercommissie en een daaraan gekoppeld onderzoek om het buiten spelen voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken. (Foto Kinderopvang)

Lees meer over:

woudrichem Kinderopvang
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.