donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Kanskaart Altena nu op de kaart

15 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Onlangs werd op Golfpark Almkreek in Almkerk de zogenaamde Kanskaart voor het Land van Heusden en Altena gepresenteerd. Het eerste document symboliseert de start van een gebiedsproces dat in 2012 op gang moet komen. In de Kanskaart Altena werken veertien partijen samen. Al deze partijen zijn van mening dat er een duurzame, innovatieve kwaliteitsslag in de regio mogelijk is, door met elkaar samen te werken en de krachten te bundelen.

De Kanskaart is een vervolg op de Verklaring van Altena, waarin gemeenten, instellingen en bedrijven uit de regio de provincie vroegen te investeren in de mogelijkheden die het Land van Heusden en Altena biedt. Dit met het doel de regio letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten, en de economie en het toerisme te stimuleren. In het boekje staan alle ideeën en plannen beschreven.
 

Lees ook dit artikel op woudrichem.net

Lees meer over:

Altena kanskaart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.