maandag 6 december 2021

Alles over Altena

CDA Tweede Kamerlid Biskop op bezoek in Werkendam

15 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Jack Biskop, Tweede Kamerlid en woordvoerder onderwijs namens het CDA, komt op 19 maart naar Werkendam voor een werkbezoek. Om 15:45 uur in het gemeentehuis zal Biskop vragen beantwoorden aan de uitgenodigde pers /belangstellenden.

Biskop is uitgenodigd door de CDA-fractie die hem in contact wil brengen met de Werkendamse wethouder onderwijs Peter van der Ven en met de heren Schaap (Het Kompas) en Bults (De Regenboog - Nieuwendijk). Na het gesprek met de directeuren van het basisonderwijs zal de heer Biskop ook in gesprek gaan met de CDA-fractie. De fractie wil Biskop duidelijk maken wat de scholen in gemeente Werkendam bezighoudt met bezuinigingen op komst.

Enkele weken terug was Biskop te gast op het Altena College in Sleeuwijk.

Lees meer over:

politiek Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.