Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Feestmakelaars uit Woudrichem introduceren nieuwe workshop

14 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Alice & Herman van Diejen, de bezielende - creatieve - geesten achter First Class Entertainment uit Woudrichem, gingen er onlangs in Gambia een aantal dagen voor in de leer bij kunstenaar Moussan. Hij houdt zich daar bezig met het maken van kunstwerkjes uit allerhande blikjes.

Alice en Herman, alias de feestmakelaars, raakten onder de indruk en bedachten dat dit ook in Nederland zou kunnen. Zij gaven er een naam aan: TinCreation en lanceerde een nieuwe workshop die door heel het land is uit te voeren. Herman: 'Het is ook nog heel erg leuk om te zien hoe creatief deelnemers zijn met tekenen, schilderen, knippen en plakken. Wij gaan graag naar de mensen toe.' Volgens hem kan iedereen moeiteloos met TinCreation aan de slag en het niet kunnen tekenen is zelfs geen reden om het niet te doen. 'Wil iemand een eigen ontwerp maken? Prima. Vanaf een voorbeeld werken? Ook mogelijk! In de twee maal 45 minuten die de workshop duurt is het wel “hard” werken', glimlacht Herman van Diejen. (Foto First Class Entertainment)

Wie meer wil weten klikt hier...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.