woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Ook Werkendam gaat voor zuinig...

14 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De gemeente schrijft: 'Bij veel huishoudens valt binnenkort weer de onvermijdelijke eindafrekening van de energiemaatschappij op de deurmat. Bent u benieuwd wat u bespaart heeft of wilt u het u het bedrag onder aan de streep eigenlijk liever niet weten?' De gemeentelijke website gaat uitvoerig in op de mogelijkheden tot besparen.

Ondanks de recente periode van strenge vorst, was deze winter over het algemeen zacht. Toch is dit geen garantie voor een lage eindfactuur. Wist u dat de energieprijzen de afgelopen vijf jaar zo’n 25 procent zijn gestegen? Ook de komende jaren loopt de rekening gemiddeld 8 procent per jaar op. Bent u al in actie gekomen om hier iets aan te doen? Zo nee, dan is het bijna zeker dat uw rekening elk jaar oploopt.

Oplossing
U kunt nu maatregelen nemen om uw energierekening structureel omlaag te krijgen. Hoe eerder u hiermee begint, des te meer bespaart u op lange termijn. Kijk voor heldere rekenvoorbeelden over besparingen en maatregelen op www.steekenergieinjehuis.nl  onder rekenvoorbeelden.

Actie tot 30 maart
Via www.steekenergieinjehuis.nl kunt u tot 30 maart a.s. profiteren van de actie om een thermische foto van uw woning te laten maken voor maar 30 euro exclusief reiskosten. Een warmtefoto laat feilloos zien welke plekken in uw huis ‘energie lekken’. Bovendien krijgt u meteen advies wat u hier aan kunt doen.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.