woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

ACKC zoekt nog helpende handjes

12 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Er is al veel gebeurd in de kantine van ACKC. Maar er moet ook nog veel gebeuren om de kantine 'af' te krijgen voor aanvang van het buitenseizoen. Van 12 t/m 16 maart wordt er elke avond geklust in de kantine. 'Draag jij ook je steentje bij?', vraagt de club zich hardop af op de website. 'Of je nou speler, ouder of supporter bent. Er is in elke ruimte wel iets te doen; behangen, sauzen, schuren of schilderen, hier en daar nog afmonteren.'

Het bestuur zet er nog meer kracht achter: 'Laten we er met zoveel mogelijk mensen nog de schouders onder zetten. Het is ons 'cluppie' dus het zou mooi zijn als we het ook zoveel mogelijk met elkaar doen! Spreek anders met een paar teamgenoten af, maak er een teambuildingmoment van! Immers, jij wilt toch straks ook kunnen zeggen dat je hebt meegeholpen aan die 'mooie vernieuwde kantine'?!'

Aanmelden kan bia de telefoonnummers van:

 

  • Jaco van der Ham 0183-409210
  • Marc Mommers 0183-822294
  • Liesbeth van der Wiel 0183-304867

Lees meer over:

sport Almkerk ACKC
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.