zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Woudrichemse jeugd zeer muzikaal

12 maart 2012 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK – Op zaterdagmiddag 10 maart organiseerde Woudrichem’s Muziekvereniging Kunst Na Strijd haar jaarlijkse Voorspeelmiddag in het OVO-gebouw te Oudendijk. Op deze middag lieten de jeugdleden horen wat zij al kunnen.

Dat de jeugd de toekomst heeft, is bekend. Ook bij Kunst Na Strijd is dat het geval. De hele middag werd door de jonge muzikanten, in de leeftijd van 8 tot 15 jaar, enthousiast muziek gemaakt. De optredens werden door een vakkundige jury beoordeeld. Ton Kerstholt, dirigent van het groot orkest van KNS, gaf aan weer blij verrast te zijn door het niveau van de jonge muzikanten.

Het andere jurylid, Adrie de Bruijn, saxofoondocent bij deze vereniging, vond het een voorrecht om deze middag deel uit te mogen maken van de jury. Deze juryleden waren overigens zeer goed op hun taak berekend. Hier en daar klonk een kritische noot om er voor te zorgen dan de deelnemers in de toekomst nóg beter worden. Maar uiteraard was er ook veel aandacht voor datgene wat wel (erg) goed ging! De middag is niet bedoeld als wedstrijd, er werden geen punten gegeven. Het doel was vooral gezellig samen muziek maken. En dat is zeker gelukt. (Foto: Ezra op saxofoon - Kunst na Strijd)

www.kunstnastrijd.nl

Lees meer over:

Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.