vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Zelfbediening in de bieb

12 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA -  In de vestigingen Werkendam en Giessen zijn afgelopen weken zelfbedieningsautomaten geplaatst. In de vestiging in Aalburg staat al langer eenzelfde zelfbedieningsautomaat. Met deze zelfbedieningsautomaten kunnen de bezoekers zelf hunmaterialen uitlenen en, zonodig, ook verlengen.

Tijd
Door het inzetten van de zelfbedieningsautomaten krijgt het personeel meer tijd om vragen te beantwoorden of om te adviseren bij het kiezen en zoeken van uw boeken.

Zelf verlengen en/of reserveren kunt u overigens ook thuis doen. Via onze website of via onze App 'De Bibliotheek'. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android.

Kasten
In de vestigingen Werkendam, Giessen en Aalburg zijn reserveringskasten geplaatst waar de gereserveerde materialen in staan.
U kunt hier zelf uw gereserveerde materialen uitnemen. De materialen die u uit deze kast pakt moeten nog uitgeleend worden. Dit kunt u doen bij de zelfbedieningsautomaat. De gereserveerde boeken staan gesorteerd op de eerste letter van uw eigen achternaam

Lees meer over:

Altena bibliotheek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.