vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rally 1 verliest, maar is toch tevreden

12 maart 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Rally 1 speelde afgelopen week tegen de koploper ASIO, er werd nipt met 6-4 verloren. Rally moest het zonder hun kopman Daniel Gritto doen, er werd voor een dikke nederlaag gevreesd. Maar de spelers van Rally weerde zich dapper, Julian de Waal en Geza Gritto pakten allebei een winstpartij. Marrie de Waal won er zelfs twee, die zelfs een speler van ASIO van zijn ongeslagen status van 100% score af hielp. Met ook nog een verlies in een vijfzetter van Julian en Geza had er zeker een 5-5 in gezeten. Maar er waren complimenten voor het spel en ging men zeer tevreden naar huis.

Rally 2 won voor de tweede keer achter elkaar met Dirk van Loon en Gerwin de Waal ieder twee partijen. Ook Ron van Meurs die terug komt van een zware blessure won er knap één. En ook het dubbel werd in winst om gezet. Zo kwam de eindstand op 6-4.

Uitslagen

JCV – Rally 4            9-1

Bij de jeugd won Rally 1 alweer, de grote man van vandaag was Tonnie Brouwers met drie winst partijen. Petro van Helden won er twee en William Lagrouw won er een. Rally 1 staat nu met vierwedstrijden gespeeld op de eerste plaats met een punt voorsprong op de nummer 2 Bergeijk.

Jeugduitslagen

Veldhoven - Rally 1    3-7
Flash          -  Rally 2   2-8
JCV             -  Rally 3   4-6

Lees meer over:

sport ttv rally
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.