donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Interlinerhalte Nieuwendijk roept vragen op

12 maart 2012 (door WerkendamNet)

NEUWENDIJK – Berichtgeving in de media over het mogelijk niet doorgaan van de interlinerhalte in Nieuwendijk is de CDA-fractie een doorn in het oog. De partij is verbaasd over het communiceren van Vealia via de krant. 

CDA-woordvoerder Otto van Breugel: 'Eerder is namelijk toegezegd dat in het begin van 2012 gestart zal worden met de aanleg van de halte in Nieuwendijk nabij de A27. Nu verschijnen er in de media allerlei verhalen over het mogelijk niet doorgaan.'
Wat het CDA betreft kan en mag het geen probleem zijn en moet de halte er gewoon zo snel mogelijk komen. De partij stelt dan ook vragen aan het college. 

Lees meer over:

politiek Werkendam interliner
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.