maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Samen op de bank. Dat is het idee

10 maart 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Social Sofa is een betonnen buurtbank met een unieke mozaïekafbeelding. Karin Bruers is de oprichtster en bedenkster daarvan.  Rabobank Altena heeft vijf van die Social Sofa's aangekocht. Momenteel staat er een ontwerpwedstrijd uit onder de medewerkers, want één Social Sofa krijgt straks een mooie plek bij het nieuwe adviescentrum van Rabobank Altena in Almkerk. Het winnende ontwerp wordt met mozaïek aangebracht op de Social Sofa.

Daarnaast overhandigt Rabobank drie Social Sofa's aan de gemeentes Werkendam, Woudrichem en Wijk & Aalburg. De laatste en vijfde Social Sofa tot slot is voor de inwoners van Het Land van Heusden en Altena. Rabobank Altena biedt hen de mogelijkheid een ontwerp te maken voor op de vijfde Social Sofa.

Idee
Laat het weten en ontwerp mee! Op www.samenopdebank.nu vind je alle informatie over de ontwerpwedstrijd en lees je hoe je mee kunt doen. De bouwplaat is te downloaden op deze website of op te halen in één van de vestigingen. Succes met het maken van het ontwerp!

Samen op de bank. Dat is het idee.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.