woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Sportnota weer op de politieke agenda

10 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De Partij van de Arbeid maakt in haar nieuwsbrief melding van de sportnota die aankomende dinsdag in de raadscommissie Inwoners opnieuw op de agenda staat. 

De partij noteert dat op verschillende vlakken het college tegemoet gekomen is aan zaken uit de conceptversie nadat vele sportverenigingen gevraagd was naar hun mening. Die rondgang leverde onder meer op hoe het sportondersteuningsbeleid meer handen en voeten krijgt en is de 30% vrije besteding van de kleedkamerregeling voor voetbalverenigingen in ere hersteld. Ook wordt het minimum aantal leden voor het voortbestaan van een vereniging naar beneden bijgesteld en gaan de tennisclub en de beachvolley vereniging een vergoeding krijgen voor onderhoud van hun banen/velden.

Corine Verweij (fractielid): 'Dat betekent echter niet dat we er al zijn! Zo blijft de insteek van de realisatie van de atletiekbaan mager, is er nog niks geregeld voor onderhoud van kleedkamers voor tennis en beach en zijn er best de nodige vraagtekens te plaatsen bij de regelingen die nu gewijzigd zijn.' Wordt vervolgd dus...

Lees meer over:

politiek Werkendam pvda
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.