donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

CDJA-Werkendam start OV-meldpunt

9 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De partij krijgt vele klachten. Met name van jongeren komt vaak het signaal dat het openbaar vervoer slecht geregeld is. Niet alleen de busverbinding naar Dordrecht wordt als vervelend ervaren, maar ook de verbindingen richting de Tol en de aansluitingen naar Breda en Utrecht. Naast de lijnproblemen zijn er ook klachten rond organisatorische zaken.

CDJA-voorzitter Matthijs Vos geeft een voorbeeld: 'Ooit geprobeerd je OV-chipkaart op het Transferium op te laden? Nee? Het zou ook niet kunnen, er is namelijk geen oplaadpaal aanwezig. Velen klachten ontvingen wij al, van voornamelijk jongeren, via eenonofficiële weg, maar willen graag een grotere inventarisatie maken van alle OV-problemen.'
Met de verzamelde klachten en opmerkingen gaat het CDJA naar de gemeente, de Provinciale Staten en de vervoersmaatschappijen. De jongerenafdeling van het CDA klinkt strijdlustig: "Wij vinden we namelijk dat we recht hebben op goed Openbaar Vervoer en daar gaan wij voor strijden!"

Meldpunt
Het meldpunt voor klachten rondom het OV is te vinden op de site van het CDJA onder de kop: Meldpunt OV! Iedereen is daar welkom: "Hoe meer meldingen wij hebben, hoe groter onze vuist kan zijn!"

Wie meer wil weten: Matthijs van Oosten 0624 641 280, voorzitter CDJA-Werkendam.

www.cdjawerkendam.nl 

Lees meer over:

politiek Werkendam cdja
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.