vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Algemeen directeur HAK dit najaar weg

8 maart 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Na bijna zeven jaar succesvol leiding te hebben gegeven aan HAK BV verlaat algemeen directeur Michiel van Ginkel dit najaar de Giessense onderneming.

Als eerste wapenfeit was hij de man die Martine Bijl terugbracht in de reclamecampagnes van HAK (“U moet de groenten van HAK hebben”) en lanceerde hij de afgelopen jaren een groot aantal nieuwe producten die mede zorgden voor een sterke groei van het bedrijf.
Van Ginkel, van origine farmaceut, kreeg na een internationale carrière bij Procter & Gamble, The Greenery en H.J. Heinz, de algehele leiding over HAK toen Neerlands Glorie Conserven (NPM Capital) het bedrijf eind 2005 overnam van de Amerikaanse ketchupfabrikant Heinz. Sindsdien maakte de onderneming en in het bijzonder het merk HAK een sterke comeback, nadat de jaren ervoor de cijfers en het marktaandeel sterk onder druk stonden.

Van Ginkel blijft tot 1 september 2012 bij de onderneming betrokken. Over zijn opvolging wordt te zijner tijd nader bericht, aldus het bedrijf. (Foto HAK BV)

Lees meer over:

Giessen hak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.