Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Jurering beste Kwartierwoning van scholieren

7 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Donderdag 8 maart aanstaande gaat Woonlinie naar basisschool 't Ravelijn. Tijdens de inloopavond van deze school worden daar de miniatuur-Kwartier-woningen bewondert die de kinderen uit groep 6, 7 en 8 hebben gemaakt.

Deze miniatuurwoningen vormen de afsluiting van een samenwerkingsproject tussen 't Ravelijn, de aannemer en Woonlinie. Het doel van het project is kinderen en ook hun ouders kennis te laten maken met de bouw, zodat als zij voor een beroepskeuze staan, de bouw als optie kennen. Want de bouw en techniek heeft zeker over enkele jaren weer veel mensen nodig, aldus Woonline.

Mooiste
Samen met wethouder Renze Bergsma (Volkshuisvesting) wordt de mooiste woningen gekozen. Margret van Wijk (Woonlinie) geeft een toelichting waarom de woningcorperatie zich sterk maakt voor gastlessen en bouwplaatsbezoeken door basisschoolleerlingen. Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen, de aannemer van het bouwproject, sponsort de prijzen.

Lees meer over:

woudrichem Ravelijn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.