Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Cointainerreiniging niet van gemeente Woudrichem

7 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De gemeente Woudrichem waarschuwt inwoners vooral voorzichtig te zijn bij het afsluiten van een contract voor containerreiniging. In Woerkum gaan vertegenwoordigers van een bedrijf langs de deuren om aan te bieden deze te reinigen.

De gemeente laat weten dat deze dienst niet uitgaat van de gemeente, terwijl dat wel wordt gesuggereerd door de medewerker van het bedrijf. 'Natuurlijk staat het iedereen vrij zijn afvalcontainers te laten reinigen door het bedrijf. Wel raden wij u aan u goed te laten informeren voor u een contract afsluit', aldus een woordvoerder.

Lees meer over:

Containers woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.