donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Plaatjes sparen van Kozakken Boys

7 maart 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vanaf 12 maart 2012 is het zover, dan kunt u bij de MCD gaan sparen voor Kozakken Boys voetbalplaatjes. 1 setje plaatjes bij elke € 15,- aan boodschappen en elke week bij diverse actieproducten.

Voor het sparen van de ruim 400 voetbalplaatjes wordt een mooi album uitgegeven waarin voor elk elftal twee pagina’s worden ingeruimd met een sfeerfoto van het betreffende elftal als achtergrond. Alle actieve spelers inclusief begeleiding van het eerste elftal tot en met de MP3 mini’s en het nieuwe G-team. Het prachtige album wordt verder gevuld met advertentiepagina’s, pagina’s met alle elftalfoto’s en groepsfoto’s van alle overige vrijwilligers van de diverse geledingen binnen de club.

Compleet
Kortom, een prachtig album mede ter ere van het tachtigjarig bestaan van Kozakken Boys. Begin mei zal er nog een ruilbeurs op de club worden georganiseerd, zodat zoveel mogelijk leden hun verzameling compleet kunnen krijgen.

Lees meer over:

sport kozakkenboys Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.