Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem bemachtigt tweede periodetitel door terugtrekking CHC/Orka

6 maart 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Afgelopen weekend hoefde het eerste elftal van VV Woudrichem onverwacht niet te spelen, omdat CHC/Orka besloot hun zaterdagploeg club uit de vierde klasse E te halen. Personele problemen, het onverwachts niet terugkeren van enkele sterk spelende Canadese spelers, deden het bestuur van de Bossche voetbalclub dit besluiten.
Zaterdag stond het weliswaar al in het AD, maar VV Woudrichem heeft gewacht op de 'officiële kanalen' en die gaven vandaag witte rook en nu is het officeel: het eerste elftal heeft op basis van de eerste elf wedstrijden de tweede periode in de wacht gesleept.

Lees meer hier...

Lees meer over:

Voetbal sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.