vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Rabobank Altena zoekt deelnemers aan ledenraad

6 maart 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - De ledenraad van Rabobank Altena telt dertig leden, zes daarvan zijn aftredend: dat betekent dat de bank op zoek is naar nieuwe kandidaten. Dat kunnen  mannen of vrouwen zijn die graag meedenken, hun netwerk wilen uitbreiden, kennis willen delen en wilen meebeslissen over de winstbestemming. Voor wie dat wil kan tot 1 juni 2012 reageren op één van de vacatures voor de ledenraad.

Die raad bestaat uit deelnemers afkomstig uit de Agri-binnenvaart, het MKB, maar kent ook ook particulieren uit de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Aalburg. Rabobank Altena: 'De ledenraad is een goede afspiegeling van het totale ledenbestand. We willen graag mensen uit verschillende kernen, mannen en vrouwen, in verschillende leeftijdscategorieën. Ook is het belangrijk dat er in de ledenraad een goede balans is tussen particulieren en ondernemers.'

Stemming
Met de aangemelde kandidaten worden kennismakingsgesprekken gevoerd waarna er in de periode september/oktober 2012 een online stemming via de website van Rabobank Altena plaatsvindt. De leden van de bank beslissen welke nieuwe ledenraadsleden plaatsnemen in de ledenraad. De uitslag van de stemming wordt in november 2012 bekend gemaakt.

Lees meer over:

Altena Rabobank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.